Oči cizí ženy
Doteky na tváři,
úsměv můj vytváří.
Pohledy směřují do očí cizí ženy.
Slova co popletou,
hlavu mou zakletou.
Pohledy směřují do očí cizí ženy.
Doteky lží,
pláč ve mně zní.
Pohledy směřují do očí cizí ženy.
Slova co zabolí,
ať řekneš cokoliv.
Díváš se do očí, do srdce cizí ženy.
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Ja-Mijina, Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)