Anotace: Právě tady se slečnou Kris špekulujeme nad nezapomenutelností "první největší" ... lásky.
Já nevím, jestli ta první, byla první, jestli ji možno označit oním pojmem. Možná by to bylo pro ni hanlivé označení, možná přecennění, každopádně červi si ještě lozí, jak se jim zachce:-)
29.04.2009 20:54:00 | kikis
Naprosto skvělá - ST! Jednou přijdete na to, že tyhle lásky možná byly nejkrásnější a třeba po letech potkáš nějakou, která ti tyhle všechny předešlé připomene.
24.04.2009 18:08:00 | Jana M.
sakra tu první si nepamatuju...jenom tu 36tou, 39tou a 40tou, ta byla největší:)
23.04.2009 18:16:00 | Squat_the_world
Jak napsal Disraeli: "kouzlo první lásky spočívá v tom, že nevíme, že i ona jednou skončí." :)
22.04.2009 06:37:00 | ziriant
...jo,tak to nějak je...jen první největší bude nahrazaná několika dalšími,má-li člověk štěstí,budou větší i když o panenství nás už těžko připraví :)
21.04.2009 22:13:00 | WAYWARD