Miluju Tě
Anotace: Miluju tě...a moc
Zapadlo slunce,ozval se pláč,
anděli zhasla jeho svatozář.
Světlo se ztratilo a přišla noc,
převládla u mě zase smutku moc.
Pak oči jen mrkly a slzy se roztekly,
spojene ruce se najednou rozpletly.
Ač bylo ticho,tak puklo a síla
ze srdce všechna se ztratila víra.
Vykoukl měsíc ,jak krásná je noc
Miluji tě lásko ... strašně a moc...
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)