Deziluze
Není cizí všechno,
co ti nevoní,
možná že je zápach
Tvojí vinou,
andělé a blázni
noční démoni
skryti v pachu
pomalu se linou.
Tak, jak smůla skáče
dolů bezhlavě,
tak i já
se do propasti vrhám,
patřit zase
jenom k něčí zábavě,
deziluzi na papíře
trhám.
Pejsánku náš, fialový,
maličký,
skvoste mezi
všemi těmi bludy.
Snad Tě zase nepolapí
lasičky,
nebudou Tvou
krví plnit sudy.
Přečteno 471x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, padající do neznáma, Druza, Špáďa, Xindy, Psavec, jedam, WAYWARD, Sam&ntha CH.Camberly Way
Komentáře (3)
Komentujících (3)