Skládám..

Skládám..

Anotace: ..

Skládám ti verše potají,
ty dívají se z okna
a tichounce si šeptají.

Jen jedno jediné slovíčko,
jen jeden malý rým
já ale bez tebe vážně složit neumím.

Podej mi ruku pomocnou
a zašeptej mi znova,
jak láska jediná přichází k nám dvěma.
Autor Prdloušek, 13.08.2009
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí