Pocit
Anotace: Za Vaše názory předem díky.
Někdy mívám zvláštní pocit,
když jdu pozdě večer spát,
kdy hvězdy září do všech stran
a měsíc do oken se dívá.
Neprosím o lidský soucit,
nechci, co můžou mi dát.
V co doufám, ví jen houf vran
a skřivan, jenž tehdy zpíval.
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, Kapka, Tacca, nejsembásník, UCET KE ZRUSENI
Komentáře (2)
Komentujících (2)