Dej mi-dám ti
Anotace: Krátká, ale snad výstižná...
Dej..
Dej mi víc,
než můžeš mi dát.
Dej mi co potřebuju.
Víc vášně, víc lásky.
A potom ti..
Já na oplátku..
Dám…
Dám ti víc,
než můžeš si přát.
Dám ti, co potřebuješ.
Víc vášně, víc lásky.
Pak pověsím tě..
Na oprátku…
Komentáře (0)