V samotě člověk ztišením poznává svou vlastní hloubku.
Nejcennější poklad jsem objevila v sobě. Věř, nevěř.
Souvisí s básní napsanou již dříve: Nevím.
Hlavně se mi netrap samotou, do ves míru vyšli kupy díků,
najdi se a miluj zase krásný postevníku !
Moc Ti fandím Duše skvělá,
plná cituvlání...
kéž na krušno
zbude už jen
vzpomínání...
17.11.2009 20:23:00 | Veselý Drak
..ale ona i samota má v sobě něco pozitivního..
..a nese v sobě příslib..třeba..budoucího duetu.. :-)
12.11.2009 18:15:00 | isisleo
Tak až začneš hrát duety
tak napiš ňákou znovu
třeba nám z chvostu komety
pak zamáváte dolů
09.11.2009 17:04:00 | Elisha
Rapsodie srdce
vysoké tóny
duše
nerušte, prosím
hraji pro ni
Doloroso
Amoroso
Nádherné verše....ST!
09.11.2009 15:26:00 | hašlerka