Odjížďím
Anotace: Moje další báseň stvořená o hodine deskriptivní geometrie...
Mám rád když nejsem sám,
když jsem přáteli objímán,
když brzo ráno vstanu
a jsem s dívkou ve stanu,
když se rozhodnem jet pryč
a nechat pod rohožkou klíč.
Nasednout na vlak a jet do dáli
jenom tak, mít sebou jen sandáli.
Dojet na vysněné místo, jen s pár korunami
porozhlédnout se co by za ně stálo,místo mezi stromy.
Rozhlídnem se po okolí
a nikde nic není,
jen v dáli vidíme hospůdku,
tak jdem do ní utratit tu korunku.
Komentáře (0)