Carmen
Anotace: Tak po dlouhé době vám sem něco zas dávám. Je to starší tvorba. Bohužel se takřka nedostávám na net.
Jsi mou paní a mým prokletím po kterém toužím...
Vím, že bude jiná, však pro Tebe se soužím...
Carmen...
Tvé jméno na mých rtech,
však Tvé doteky už čas vzal...
Toužím po Tobě, však dávno jsem se vzdal.
Tvůj stín na mé posteli,
vzpomínky jak jsi se schovávala v mém náručí...
Vím, že je to už dávno,
ale stále mě máš ve svém područí...
...ach Carmen...
Přečteno 384x
Tipy 9
Poslední tipující: mauvais-ange, mosquito, Laivindia, Bíša, Veru, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)