Léta noc v rozpuku
Anotace: Holt chcete romantiku. Tak si ji strčte někam!
Napiju se z pramene tvých vlasů,
je opojný jak léta noc v rozpuku,
snad tvé tužebné pohledy snesu
až roztančím sukni z květ maku.
Z tvých líček půjčím si trochu červeně,
polibkem nalíčím s ní své rety,
bych přestala připadat si tak nevinně
a jak korále navléknu vypískané noty.
Komentáře (0)