Umění žít
Chtěla bych být bláznem
Dítě co klidně usíná
Probouzí se s ránem
Který chlad noci popírá
Chtěla bych být motýl
jenž křídly zvíří prach
duší nevinnou
co nikdy nezná strach
Chtěla bych být mlhou
Jež obraz skrývá
Myslí nespoutanou
Co barvy mu dává
Chtěla bych a můžu být
Stačí mi jen umět snít
Komentáře (1)
Komentujících (1)