Já ti to prostě musím okomentovat :D... Prostě krásný a štveš mě, protože skládáš líp než já a to mě staví do pozice neučitečnýho básníka, co za dva roky skládání svejch výmyslů neposunul svojí tvorbu o nic dál než na začátku... No, takže zbývá jen tiše závidět...
15.04.2010 21:00:00 | Philosophic Theory