Ještě mi chvíli zpívej
Ještě mi chvíli zpívej
nech hvězdy
ať tiše za zpěvu padají
budu si zatím něco něžného přát
ještě mi chvíli zpívej
když zavřu oči
slyším andělé jak šeptají
o naši lásce spojené nastokrát
ještě mi chvíli zpívej
pro to jediné
zemřel bych teď a tady
ve štěstí o tom jsem vždy snil
ještě mi chvíli zpívej
už v jaro kvetu
a se mnou též kvetou sady
jenž pro lásku tvou jsem vysadil
Přečteno 522x
Tipy 12
Poslední tipující: Kajaro, NikitaNikaT., PPetrushka, labuť, Jiná, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, lyrickycynik, Matty09
Komentáře (5)
Komentujících (5)