Rybář
Po delším čase tady budu psát snad se mým veršům nebudete smát.
Jako rybář si připadám
na udici své srdce mám
čekám na břehu rybníka
na svou lásku ale né od vodníka.
Až zakousne se na háček
trhnu a vytáhnu si jí na břeh
políbim jí na usta
snad bude podle mého gusta.
Bude to panna
ale né mořská
máme jen rybníky
a v něm jen vodníky.
Přečteno 437x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Vanilková Ninja, labuť, Kett, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (4)