Anotace: ...pro mého manžela, který to nikdy nepřečte...
bez lásky se žíti nedá,ach běda běda
Líbí se mi tvá básen,at je tvé rozhodnutí jakékoli,at je hlavně to správné
04.05.2010 19:26:00 | Vanilková Ninja
Koukám, že začínáš nový život. Tak Ti přeji hodně úspěchů a hlavně ať tvé rozhodnutí je správné. Někdy stačí maličkost a člověk udělá "chybu", která už se nedá vrátit zpátky....tak své rozhodnutí pořádně promysli.
04.05.2010 14:23:00 | hypertenze
No, co se dá dělat. Přeji hodně štěstí do budoucna.
04.05.2010 08:33:00 | Dane