Ve vlnách času
Anotace: ..to je tak, když se člověk snaží utéct, ale nejde to...
Ve vlnách času,
mizím ti v dál,
ve vlnách hlasů,
stojíš opodál.
Pod tíhou samoty,
hledám si cestu,
pod tíhou nahoty,
rozumíš gestu.
V pomatené mysli
utíkám pryč,
pomatené smysly
našli si klíč
Se svými city
bojuji – ty víš,
se svými pocity,
ty vítězíš.
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: mosquito, malá slečna, rezina, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)