Jsi pro mne vším
Zamilovaným pohledem prohlížím,
každou tvou fotku,
nemám daleko k pocitu beztíží,
jsi pro mne vším, snad to víš,
každá další chvíle bez Tebe ublíží,
ta dálka je horší, než mříž,
hlídat tě zrakem ostřížím,
a mít tě prostě blíž,
hladinu lásky do doby,
než Tě uvidím nijak nesnížím,
jsi pro mne vším, snad to víš,
vyplněn mám Tebou celý snář,
představuji si tě i když spíš,
máš nad hlavou svatozář,
a všechno ve snech mých smíš,
teď ale stal se ze mne samotář,
tak pojď ke mě blíž,
ať každý můj polibek svými rty zachytíš
Přečteno 391x
Tipy 12
Poslední tipující: Isquieasuus, al-pacino, susana načeva, Sýkorka07, Bíša, Zorenka Ježková, Agniezka, Sisinka, CULIKATÁ, Blondska
Komentáře (2)
Komentujících (2)