Medvídek
Anotace: láska ad absurdum...
Hlídá tě když nejsem s tebou
nazýváš ho cizím jménem
každou noc když ruce zebou
zahřívá je svým plamenem.
Němá tvář jíž důvěřuješ
lehá s tebou pod peřinou
jednoho dne zalituješ
jak spáry mé plyš ovinou.
Budou drásat jeho srdce
až na slzy žárlivosti
zmírajícího milence
který nemá ani kosti.
Umlčím ho navždy z lásky
mučivé tisíci skřipci
aby i plyšová stvůra
pochopila jak moc tě chci
musí být o hlavu kratší!
Přečteno 345x
Tipy 19
Poslední tipující: 4LJFilip, Mario de Janiero, jedam, stravla, harmony, labuť, Markéta Hl., Agniezka, Psavec, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)