Tiše ...
Anotace: Za přípomínky díky.
Jak vlahá kapka rosy,
jak něžný, letní vánek,
jak čerň nejtemnější noci,
jak bezesný spánek ...
Než utopím se v říši snů,
pomazlím se s modří tvých očí,
až k oblakům mě vynesou koketné řasy
a pak zlíbám ty rty, co prosí o hřích.
Víš, jak ráda poslouchám tvé věty,
ve kterých hraji prim.
Naplňují mě, jako verše
naplňují rým.
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)