Spící polovina srdce
Anotace: u krabice mléka při pohlazení melodií od Muse byla napsána báseň o ukončené nekončící lásce
V světě pochyb
bez poloviny srdce
světě skleněných očí
zbytečných chyb
spi pod přikrývkou
mlčení sladce
mé myšlenky se
k tobě stočí
jsou otevřeny emocem
.. které neslyším
jsem sám
bez poloviny srdce
která byla mi vším ..
Přečteno 367x
Tipy 7
Poslední tipující: Ejí, malá slečna, Giginka, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)