Chci ...
Anotace: Za Vaše názory předem díky :-)
Chci být tvým prvním hříchem
i poslední myšlenkou.
Chci být tvým ostýchavým smíchem
i vášnivou milenkou.
Chci usínat za černé noci
i probouzet se do bilého dne.
Chci ti říct své radosti
i všechny velké strasti.
Chci být tvým hodným ďáblem
i bezcitným andělem.
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Borgia, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)