Rodící se cit
U vchodu do chrámu ten cit leží
dlouho ležet bude stěží
když jejich srdce v jedno splynou
dotknou se nebe
vůní jinou
budou spolu vedle sebe
dříve dvě teď jedno však
láska ta je velký mág
kouzlí a čaruje
kdo ví jak
chceš její čáry znát?
stačí se do sebe podívat
stačí se zahledět
do očí jejích
stačí si vzpomenout
co duše chtějí
stačí jen spolu jít
usínat
probouzet se
i snít
Milovat je krásné.
Přečteno 298x
Tipy 9
Poslední tipující: Dreamer, enigman, Lioness, CULIKATÁ, Helena Lovecká, Květka Š., Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)