Anotace: Torzo ze sešitu Ples snivých, jeden podzim jedna láska stačilo by tenkrát jediné slovo, ještě že nikdy nebylo vysloveno
Máš nádherné slovní obraty, trochu nepochopitelné a zároveň člověk vnímá pocit, jako by slova nebyla jen slovy, ale dala se vycítit nějak jinak, jako déšť ve vzduchu nebo pohlazení v očích, něco mezi melodií, obrazem a dotyke sochy, jako by to nebyla jen písmena, jež člověk musí nejprve přečíst a pochopit, ale přímý dotyk smyslů. Tvé básně mě uchvacují.
08.03.2006 14:08:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Teda, já si vždycky říkala, že umím ještě jakžtakž psát...ale teď...jsem ráda, že to jiní dokáží lépe, tisíckrát krásněji, protože jinak, svět by byl strašlivě chudobný...
16.01.2006 14:23:00 | Sunny