tak kde tě najdu lásko?
Kde jsi? Už pár let tě hledám, marně, vzdát se nedám. Lítám světem, lítám sám, chci být s tebou, navždy s tebou. Chci pocítit lásku, vždyť uzavřeme sázku. Jen pověz, kde tě najít mám? Ať kráčet tam mohu a nebýt sám. Chybíš mi, tvůj Sam.
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Any 4, James Libustka
Komentáře (0)