Anotace: když už jsem u těch problémů s mobilem, vzpomněl jsem si na jednu zamilovanou ze šuplíku
.
Než mně skončí kredit,
musím ti ve stručnosti říct,
bez dlouhého otálení
a se vší vážností,
aby mezi námi už nebyly
ani nejmenší pochybnosti,
že ze všech ženských,
co jsem kdy měl,
ty jsi ta největší _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
.