Propletený
Šeptám Ti do dlaní
vyslyš mé volání
Touha je na dosah
jen pro nás zas...
Být s Tebou zamčená
v místnosti bez jména
Dotýkat se potají
bez nádechu co hledají...
Krásu spoutanou v obrazu
oči zářící z úžasu
Na řasách polibek,ten opravdový
mé srdce je Tebou obepnutý...
....dokonale propletený....
Přečteno 418x
Tipy 19
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Jiná, Danger, sobý hnusec, mida, Helena Lovecká, Tamara, Niky88, Lota, Denael, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)