TY RŮŽE
Ty růže patří k sobě
jako já a ty
jsou krásné obě
za všechny návraty
polibky v zavěji
pozdní ztráty
jen v naději
tiskneme se k sobě
píšeme pro anděly
které jsme cestou nalezli
v modravé zavěji
schovanou naději
ty růže patří k sobě
jen pro lásku voní
cítím jí v Tobě
a sto let kvete z vůně.....
Přečteno 439x
Tipy 30
Poslední tipující: Lucci Narr Pavlowna, PIPSQUEAK, Lachailla, Denael, ZILA78, modrá..., NikitaNikaT., Helena Lovecká, Danga, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)