Měl kabát utkán z vláken espritu
z nichž každé nořilo se až do jeho těla
jak jeho vlastní epifyt
kolekce závitů
poslední móda bagatela
s níž nechtěl ohromit…
Super nápady moc dobře napsané....S.T.
17.03.2011 18:17:00 | ZILA78
I on měl ale v hlavě sen
co v nitru zůstává neměnnou radostí
chtěl najít povětrnou z žen
z rodu těch vzdušně nestárnoucích bytostí…
ST
17.03.2011 15:25:00 | Helena Lovecká
Já prožil právě sen,
že byl jsem přenesen
do krajů kouzel,
z nichž jsem se nerad vzbouzel...
16.03.2011 09:45:00 | Špáďa
i přímé cesty zaklikatí zvrat
což přisoudit lze spíše náhodě
kdy netřeba je bát se úhony
to každý prožil víc než jedenkrát
kdy plán i sen se zdál být na vodě
jak větrem vlály klidné záclony
však klobouk mám i pár dobrých bot
a veršů hrst bych jimi pohladil
i mládí, co mává na balkoně,
dle jarních dál pískat budu not
klikatých pár ujdu ještě mil
vstříc ženě s duší povětroně
***
J.
16.03.2011 09:14:00 | j.c.
Svými básněmi mě soustavně přenášíš do úchvatných světů. Díky za to.
16.03.2011 07:35:00 | Dota Slunská