Sluneční..
Na Slunci stín není stejný
jako je na Zemi
pták Ohnivák viděn s hejny
nebyl, jen s koulemi
hvězd, vážou orbit bezpočet
ve snech ke kroužení
proč nespím, když spím? vem to čert
ať nepřekoření
spěch noci ohnivou vůni
slunečních růží - skvrn
dvou křídel blány prosluní
nejedna vpíchne trn
jenž stín propálí, ať Slunci
vyzná své lásky cit
ponechat sen evoluci
lze.. sny vztah umí ctít
Přečteno 320x
Tipy 17
Poslední tipující: Kars, PIPSQUEAK, Doradan, šuměnka, la loba, Danga, Mbonita, ZILA78, Květka Š., Helena Lovecká
Komentáře (3)
Komentujících (3)