Bojím se tvé lásky..
Anotace: Básen bez rýmu...
Ano, když to chceš slyšet,
bojím se tvé lásky..
Bojím se tvých spocených prstů,
které mě pořád svírají..
Bojím se tvých posedlých očí,
Těžkých a vlhkých jako dva balvany..
Vím! Chtěla bys mi ty balvany připoutat na šíji..
Chtěla bys mě s nimi svrhnou do jezera!
A pak? Zahryznula do mě dlouhou,
dlouhou hlubokou tou vodou se mnou ke dnu plout...
Pusť!
Nemačkej mi ruce!
Nech mě alespoň chvíli vydechnout...
Přečteno 494x
Tipy 1
Poslední tipující: Niky88
Komentáře (0)