Láska škodí básním
Anotace: ... a jejich tvůrcům.
Jo, o lásce se skládá lehce
pro básníka, co jí zažil.
Kdo však ví, jak je básníkovi křehce
když tu největší už prožil
neopětovaně.
Básní o lásce, těch tu bylo
a jen trápení a slabé verše
je to, co z nich zbylo.
Láska ničí básně.
A ještě víc jejich tvůrce.
To láska je škodlivá
a láme srdce v půlce.
Přečteno 371x
Tipy 9
Poslední tipující: Samantha Graham, Cassée Moteur, Niky88, Fungal, strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)