Neubliž
Anotace: napsána 9.6.2011
Vyřezala jsem píšťalu
z vrbového proutí
a jen ty ses naučil
jak na ni hrát.
Upletla jsem otěžě
pro pár divokých koní
a jen ty přišel jsi na to
jakou silou za ně brát.
Vyšila jsem košili
z nejjemnějších nití
a jen ty jsi dokázal
správně ji oblékat.
Dala jsem svému srdci křídla
aby uletělo všem planým lžím
a ty polapil jsi ho jako motýla
s něhou, pro kterou uvěřím
Že ty jsi ten, kterému hvězda září
nad ramenem i v očích
stejná jako má.
Že ty jsi ten, pro kterého plamen hoří
a není to hřích
že tě mám.
Tak nespal píšťalu
a otěže nepovoluj
tak oblékej se pomalu
a lásce neubližuj.
Protože ty ke mně patříš
a já dala jsem ti srdce své
a motýl, kterého lapíš
již neumí létat bez pomoci tvé.
Přečteno 449x
Tipy 26
Poslední tipující: poeta, la loba, Niky88, Samantha Graham, hašlerka, Lasombra, zenge, strašidýlko-střapatý, Jiparo, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)