Anotace: ...
Hrozně ráda bych ti napsala nějaký inteligentní komentář ve smyslu "postavení vět a slov s emi líbilo a blá blá blá...." ale na tohle můžu udělat jen jedno: "wow". ST!!!
17.07.2011 20:01:00 | prostejina
Nádherné vyjádření. Verše na sebe krásně navazují a celá pointa díla je zajímavá a mě strašně líbí :o) A ST je na místě.
Těším se na další Tvé básně,
s lehkou poklonou,
Lee...
07.07.2011 12:46:00 | Leedram