Štěstí
Anotace: se štěstím do života nevstoupíš...přečtěte a ohodnoťte:-)
Vítr se okolo mých vlasů motá,
slzy se prochází po mojí tváři,
z živého srdce je teď tvrdá hmota,
marně hledám hvězdu,co pro mě září.
Štěstí je něco,co v obchodě nekoupíš,
můžeš ho získat a nebo dát,
v ruce se štěstím do života nevstoupíš,
nejdeš ho s někým,koho máš rád.
Já umím být šťastná,ale jen když spím,
pocit štěstí hned zmizí,když se probudím.
Čím to je, už dávno vím...
Komentáře (0)