Anotace: napsal jsem to podle zkutečností co vidím v dnešní době pokud tomu někdo nevěří měl by si sundat ty růžové brýle
No je jistě z části pravda v tvé uvaze. Nejsem přespříliž romantická. Ale růži bych ráda dostala...ovšem pod pojmem romantika vidí každý tak trochu něco jiného. Líbila se mi. Myslím, že je to dobré zamyšlení....možná by si ji měl vážně každý přečíst a zamyslet se. Jestli chybí nebo nechybí.
25.09.2006 21:40:00 | mely