sen
Anotace: ..ten byl až mi z toho bylo divně
V noci zdál se mi podivný sen,
já jsem byl přetékajícím kalichem,
račte přistoupit,vybrat si citu,
chci však jen upřímnost, ne ze soucitu.
Nabízím všehochut, začněte pít.
Ráčíte ochutnat? Ne ? Nechte být!!
Je ve mě smutek , hořkost i láska,
ve tvaru srdce , kalich už praská.
Račte si posloužit je toho dost,
někdy mám na život opravdu zlost.
Tolika city vám srdce až po okraj naplní
a pak jen prominte, nejde to , máte holt zpoždění.
Ta láska zůstane navždycky ve mě,
ikdyž sen zmizí , když se rozední,
ted úzkost mě dusí a hrozně je mě,
však říci mohu:
žil jsem naplno každý okamžik s ní,
jakoby byl poslední
...a to mi možná dává sílu do dalších dní...
...Bože at už se rozední...
Komentáře (2)
Komentujících (2)