Chybíš mi stále
Chybíš mi Miláčku,
chybíš mi Krásko,
slzu svou zamáčknu,
má milá Lásko.
Chybíš mi natolik,
že jsem tím soužen,
snad mě to přebolí,
než budu zmožen.
Chybíš mi Miláčku,
chybíš mi stále,
snad se noc rozední
a smutku dám vale.
Přečteno 994x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)