Scházíš mi….
Anotace: Je mi tak trochu smutno....
Scházíš mi lásko z minulého století.
Scházíš mi plamínku v očích ukrytý.
Scházíš mi ve vřelém objetí.
Scházíš mi v dlaních hladících.
Scházíš mi lásko z minulého století.
Schází mi stavitel mostů zbořených.
Schází mi slova v žaláři mlčení.
Schází mi klíč od srdcí na sedm západů zamčených.
Scházíš mi lásko z minulého století.
Scházíš mi a je to prokletí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)