sen po jahodách
Anotace: P...někdy jsou lékem na splíny,kvetoucí vodní lekníny..
Mám plný košík jahod
jím je sám
do trávy sťopky hážu
vzpomínám
na první večer západ slunce
společné šeptání
letní déšť co nás přepad
vyznání
na malou tichou tůňku
kvetoucí lekníny
na ruku která pohladila
na žábu,na stíny
na lesní pěšinu
šepot stromů
na nočních ptáků křik
na to jak pozvalas mě domů
na bílý kapesník
co na ránu si přiložila
tam kde mě píchl
růže trn
a jaks mě potom políbila
za zvuku kopyt plachých srn
Přečteno 875x
Tipy 11
Poslední tipující: Dreamy, enigman, Makula, Helena Lovecká, Aťan
Komentáře (21)
Komentujících (6)