zmaten v bezvědomí
koukám kolem nebe
na sebe
z vrchu
co tam dělám
proč se vznáším
a snad jen hejna bílých ptáků
nevědomky
plaším
vidím srdce
ještě tluče
nahodile
v očích jiskra
jsou tak čilé
jak mi hledí
do mých
do svých
zmatek v nehybném
i letmém těle
pro smích
pár lidí kolem
tiše
snad aby nevzbudili
zvláštní klišé
chtějí se za můj život prát
tak do řady
a všichni nahlas řvát
vzduch je tak měkký
jak první sněhy
tak si to užívám
mezi břehy
a téměř unikla mi chvíle
štěstím snad
kdy z levitace stal se
volný pád
ležím mrtev
přesto žiju
jen v jiné výšce víno piju
rozhled mi dopřán nadmíru
a z papíru
vlaštovky teď tvořím
a na nich vzkazy
všem těm dole
snad že hořím
v touze po návratu
po svém malém místě v rohu
tam pod kaštanem
říkali
že jednou klidně mohu
pomník mít
Ale umíš a velice dobře...toto dílko důkazem!!!:)Zde jsem si přečetla krásnou básničku!
01.10.2012 17:09:33 | střelkyně1