Pilot Saint-Exupéry byl pašák:
"Co to znamená ochočit?“ zeptal se malý princ.
„Znamená to vytvořit pouta,“ odpověděla liška.
(kráceno... a to tak, že velmi :)
01.10.2012 19:01:12 | Aťan
foto je zajímavé technicky, pokud je to tak, jak si myslím, čili vše živě, žádná montáž, ale jinak ve mně nevyvolává ty správné emoce, a básnička je pro mně taktéž slabší, podle mě je nějak moc sevřená, taková svázaná až moc.
01.10.2012 18:21:41 | CCGREE
Podmanivá fotomontáž. Ilustrace k textům patřily snad odjakživa, avšak text v nich, to je jiná.
01.10.2012 17:50:29 | Lilien
Lilien, je to fotografie, fotomontáže nedělám, takhle to bylo nalezeno/vyfoceno na jednom fajn smetišti:) Jediný sw zásah je ten převod do bw.
01.10.2012 17:54:38 | vrbák