Chtela bych..
Anotace: Čtěte a hoďte prosím koment.. Děkuju..
Já chtěla bych byt růží,
Kterou každý obdivuje,
Sladkou vůní,
Po které každý touží,
Která všechny omamuje,
Vysokým stromem,
Který ční až do mraku,
Krásným domem,
Který je plny překvapení, zázraku,
Princeznou z pohádky,
Nežnou a nevinnou,
Ale co nechci,
Je byt obětí lásky, jejíž city rychle pominou.
Chci byt vším,
Jen ne zamilovanou!
Komentáře (2)
Komentujících (2)