...
Nemohu spát, když vím, že se na mě zlobíš,
že ve svém srdci stále slzy roníš...
A přemýšlíš o své touze,
když jsme si polibky vychutnávali dlouze,
a naše těla propletená byla,
však teď jen vzpomínka v hlavě zbyla,
a přes moji duši létají stíny,
jež vkládají mi do úst rýmy...
...
Myslím na to, jak jsi se se mnou smál,
a s mými vlásky si ve větru hrál,
zlobil jsi mě a vzrušoval tak moc,
že jsem byla vlhká každičkou noc,
a přemýšlela o dalším setkání,
zda bude krásné jako pokání...
...
Však tohle jsou už pouze vzpomínky,
co mi najednou zbyly...
Pouhé plamínky,
co se v slzách utopili...
...
A voda moje tváře solí,
pro TY vzpomínky, co tak strašně bolí...
...
Miluji Tě
A nechci se Tě vzdát,
Ale už zas nevím, co mám dělat dál
...