cesta
zítra tvá pravda
bude jiná
ne proto
že bys lhal
bude tichá
v tobě skrytá
jakoby kdosi naléhal
zítra tvá láska
bude jiná
ne proto
že bys neměl rád
bude tichá
v tobě skrytá
jakoby pro druhé umírat
zítra tvůj život
bude cesta
ne proto
že bys stál
bude tichá
v tobě skrytá
jakoby ses v ní odevzdal
Přečteno 412x
Tipy 8
Poslední tipující: Pamína, AndreaM, Jort, jitoush, Amonasr
Komentáře (3)
Komentujících (3)