Najdi mě
najdi mě znovu
má lásko
v písních
jenž klavírem znějí
až k nebi
najdi mě v roklinách
tam po stezkách strmých
laně pít chodí
plachou a nesmělou
v prosbách
co nikdy neuslyšíš
najdi mě v samotě
noci
kde hvězdné nebe
nese hlas touhy
až tam
kde tě čekám
abys spojil
ve svých prstech
prach, co zbyl
po mé hvězdě...
Přečteno 522x
Tipy 27
Poslední tipující: Jin&Jang, Záklopka, zdenka, Pamína, enigman, Amonasr, Dis-Con-Nect-Ted, adaj, AndreaM, Jana M., ...
Komentáře (16)
Komentujících (8)