Usnula jsem nepřikrytá
utoulaná od tvých slok
rozdrobil jsi mě
do písmene/k
začni třeba taky od O...
na pupíku mezikruží
z kamínku co mi sluší
ti nechám jeden lok
až zahojím se
zamiluji
po uši
ty jsi vážně cvok!
....místo utoulaná by bylo lepší být utulená....viď Kett..../úsměv/...Ji.
28.06.2016 19:46:11 | jitoush
Usnula jsi nepřikrytá, tak to muselo být lákadlo pro všechny upíry z okolí :-)...
Hezký :-))
28.06.2016 16:31:26 | Kubíno
Já taky usla nepřikrytá a komáři měli hody.
28.06.2016 13:46:05 | Isabella Monvoisin
OK
máš v jemných sítích dosti
i ve tmě pohledy letmé
kotvíš vertikálou
v lýtku
kytku?
snad Rozrazil
prý i jeden stačí
jen tak na zkoušku
trhnout si
pro bouřku
letní
a teď se
lekni
(přičemž by nečekaně zazněl plesk to od toho, jak by ti před nosem vypravěč tlesk)
:-)
28.06.2016 13:16:45 | Luky-33