Frgály
i sluncem jsi
makovou
tvarohovou
oříškovou
povidlovou
hruškovou
a kdybys měla sladké oči jako frgály
stejně budu ukrývat své srdce do skály
k večeru ztichnu studánkám zurčícím v Beskydech
snad mi víly kamene dají života dech
že já ..
jsi dál
makovou
tvarohovou
oříškovou
povidlovou
hruškovou
a kdybys měla sladké oči jako frgály
zamřížovaným nebem by mne vzaly do dáli
stejně by mě unášely Bečvy studené
protože i na podzim zafičí tvoje ne
že já si dal
makovou
tvarohovou
oříškovou
povidlovou
hruškovou a tak...
kdybys měla sladké oči jako frgály
nebudu v létě otálet když zní i cimbály
nebudu vzpomínat že jsem zas modravý
a prstýnek za les kutálí
haferkám toulavým
Přečteno 526x
Tipy 17
Poslední tipující: jitoush, Romana Šamanka Ladyloba, Philogyny1, Avola, hanele m., Jin&Jang, Kett
Komentáře (5)
Komentujících (4)