Hledám Tvé doteky
v krajině touhy
skryté za oponou
setmění
Hledám Tvůj hlas
v ozvěnách
všech vyřčených slov
znějících
v hlubinách
mého vědomí
Hledání v krajinách,
kde jsme si ponechali ty krásné vzpominky,
kterých se nechceme
a neumíme vzdát...vlastně nesmíme;-)
zase krásná ST*
01.12.2019 12:01:32 | jenommarie
zřemé, hladivé...
14.10.2018 23:05:44 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
... za oponou ...
... slzy tiše padají ...
... za trochu lásky ...
... něžné ...
02.10.2018 09:57:39 | Marcella
Ta je krásná Nikorinko vzácná - kéž bys tu byla častěji-je zapotřebí Tvých pohlazení***ST* :-D*
02.10.2018 08:55:21 | Frr