Ranní odchod
Anotace: Je to tiché, nevinné a příjemné
Tmavý byt
u stolu bez tebe
sám kávu pít
ráno co zazebe.
Lépe je pod dekou
při hudbě tvých výdechů
do nebe cestou dalekou
kde najdu vždy útěchu
Lákavá tvého těla je vůně
když přitisknutý čtu tvé sny
objevuji tajemství v tvém lůně
v uších mi tvé tóny zní.
Ve tmě tě po hmatu poznávám
když najdu tvojí tajnou skrýš
Polibek na rty ti podávám
nevadí lásko že ještě spíš.
Přečteno 343x
Tipy 15
Poslední tipující: jitoush, Anděl, Xardas, Kapka, Květka Š., Iva Husárková, milenium, Frr, Dreamy, Básník Karel
Komentáře (5)
Komentujících (5)